Over ons

Wij adviseren, organiseren en realiseren jouw technische beveiliging. Dit doen wij al sinds 2000, toen bij de oprichter, Paul Wiggers, duidelijk werd dat de behoefte aan technische beveiliging bij zowel particulieren als bedrijven steeds groter werd. Als zeer breed inzetbaar politieambtenaar, zag Paul dat de overheid steeds meer veiligheidsaspecten voor particulieren en bedrijven uit het dienstverleningspakket haalde en dit bij de burger zelf neerlegde. Hier wilde hij graag bij helpen.

De algemene veiligheid in onze wereld verandert, net als de beschikbare dienstbaarheid en bescherming van de burgers door de overheid. Maar, onze veiligheidsbehoeften blijven altijd bestaan. Het team van Wiggers Safety Device bestaat daarom uit specialisten die zich gezamenlijk voor jouw veiligheidsbehoeften inzetten.

Dankzij ruim 20 jaar politiedienst heeft Wiggers Safety Device ruime kennis van de veiligheidsbehoeften, de veiligheidsrisico’s, de werkwijze en denkbeelden van zowel daders als beschermers. Ons specialistenteam en onze up-to-date kennis van technische beveiligingsmiddelen maakt dat Wiggers Safety Device met recht jouw partner in veiligheid is.

Meer weten? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wiggers Safety Device
Brabanthoeven 173
5244 HN Rosmalen

T 073 522 44 64
E info@wiggers-safety.nl
© Wiggers Safety Device