Inbraakbeveiliging

Of het nou gaat om een bedrijfs- of woninginbraak, slachtoffer worden van een inbraak gaat niemand in de koude kleren zitten. Iedereen zou zich veilig moeten voelen in zijn huis of bedrijfspand. Wij willen je daar graag bij helpen.

Wiggers Safety Device levert alarminstallaties voor zowel woonhuizen als voor bedrijfspanden. Wij werken met de nieuwste technologie├źn en kunnen je daarom een op maat gemaakt advies aanbieden. Mocht er iemand proberen in te breken in jouw huis of bedrijfspand, dan gaat direct het alarm af. De centrales zijn aangesloten op een meldkamer, die meteen contact met je opneemt als dit gebeurd. Ook kun je instellen dat je een melding krijgt via een app of via je mobiele telefoon zodra het alarm afgaat. Onze vaste meldkamer is Europac in Oss. Bij ons ben je altijd verzekerd van een goed werkend systeem. Een veilig gevoel is dus gegarandeerd!

Het is ook mogelijk om een huidig inbraakbeveiligingssysteem over te nemen en deze uit te breiden met toegangscontrole of rookmelders.

Wil jij een op maat gemaakt alarmsysteem? Neem dan contact met ons op!

Meer weten? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wiggers Safety Device
Brabanthoeven 173
5244 HN Rosmalen

T 073 522 44 64
E info@wiggers-safety.nl
© Wiggers Safety Device